Balkan Venture Forum | Босна и Херцеговина | 15-16 Май 2014

21 Февруари 2014
Balkan Venture Forum | Босна и Херцеговина | 15-16 Май 2014

На 15-16 Май 2014, ще се проведе 5 Balkan Venture Forum ще се проведе в Босна и Херцеговина.

 

Balkan Venure Forum  осигурява за най - обещаващите предприемачи в сферата на Life sciences, Clean Technology and Information Technology възможност да представят техните дейности и да се срещнат с аудиенцията на балкански и международни партньори, рисков капитал и корпоративни инвеститори.

                   

Този път инвестиционният форум ще се състои в Босна и Херцеговина и ще бъдат представени фирми от всички краища на Балканите.

Основната атракция на форума ще са 30 компании от балканския регион, избрани предварително, които ще представят своят бизнес на група локани, регионални и международни инвеститори.

Най-добрите 7 представили се във форума автоматично ще се класират за  
European Venture Summit 2014

 

·         Участие като презентрираща компания: за регистрация безплатно here или изпращане на имейл на Jitske van Os  на jitske@e-unlimited.com

·         Участие като експертен наблюдател: Ако сте заинтересован да бъдете експертен наблюдател, моля свържете се с Adeline Kloosterman на adeline@e-unlimited.com

 

Balkan Venture Forum e една от основните цели на проекта VIBE (Venture Initiative in Balkan Europe) част от SEE Programme се осъществява със  съфинансирането на Европейския съюз.  

Виж всички събития